woensdag 4 maart 2015

Workspace Wednesday

Poeh, de eerste twee maanden van het jaar vlogen voorbij en ik spendeerde het grootste deel van mijn tijd met mijn schoolopdrachten. Hoewel een groot deel van mijn opdrachten nog verre van af zijn, kan ik toch al een paar van de opdrachten die hier de laatste weken mijn scherm/bureau passeerden laten zien.

Voor onze lessen Print & Sign (waarover later meer) moesten we een kaartje ontwerpen. Ik haalde ik een paar typografische schetsen uit mijn schetsboek, die ik snel opkuiste in Photoshop. Uiteindelijk gingen we voor het zalige design van één van mijn groepsgenoten en besloot ik de schetsen in te kleuren met Illustrator. De "Art washes from the soul the dust of every day life" is één van mijn favoriete quotes ooit.

Voor één van mijn opdrachten graphic design mochten we zelf ons onderwerp kiezen. Ik koos het ontwerpen van bookcovers. Momenteel is dat vooral nog veel "work in progress", maar er begint toch al wat kleur en vorm te komen in mijn eerste cover. Ik ben ook nog altijd druk bezig met het lezen van de boeken waarvoor ik covers moet ontwerpen, iets dat veel trager gaat dan ik verwacht had...

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.